Naujienos

Visos naujienos „Teniso piramidės“ reitingo lyderiu išliko D. Banys, į antrąją vietą sugrįžo M. Janč

„Teniso piramidės“ reitingo lyderiu išliko D. Banys, į antrąją vietą sugrįžo M. Janč

2019-07-01 12:40

„Teniso piramidės“ vasaros sezonas įgauna pagreitį. Po įdomių kovų birželio mėnesį šių varžybų reitingo lyderio poziciją išsaugojo Darius Banys.

Jis pirmąjį vasaros mėnesį 6:0, 6:2 nugalėjo Tomą Šeikį ir 6:1, 6:0 nepaliko vilčių Pauliui Klapatauskui. Iš viso „Teniso piramidėje“ D. Banys yra laimėjęs 59 mačus ir patyręs 10 pralaimėjimų.

Po poros mėnesių pertraukos į antrąją vietą reitinge sugrįžo Miroslavas Janč. Jo sąskaitoje yra 40 pergalių ir 12 pralaimėjimų. Į rekordinę sau trečiąją poziciją iš aštuntosios pakilo Tomas Šalkauskas. Prieš metus jis reitinge buvo dar 96-as.

Praėjusį mėnesį nežaidęs daugkartinis „Teniso piramidės“ finalų čempionas Tadas Skairys atsidūrė ketvirtoje pozicijoje. Tuo tarpu į dešimtuką šį mėnesį pakilo du žaidėjai. Paulius Ramantauskas iš 11-os pozicijos pakilo į aštuntąją, o Paulius Andriukaitis – iš 13-osios į 10-ąją.

Įspūdingą šuolį atliko Rimantas Skirgaila. Jis iš 86-os vietos pakilo į 19-ąją. Tuo tarpu be pralaimėjimų kol kas žaidžiantis Edgaras Petrulis iš 240-os pozicijos šoktelėjo net į 105-ąją.

Iš viso reitinguoti 307 tenisininkai.

„Teniso piramidė” – tai tradicinis UAB „Teniso pasaulis“ organizuojamas teniso turnyras, be pertraukų vykstantis jau nuo 2007 metų. Šis projektas nuo kitų teniso turnyrų skiriasi tuo, kad vyksta visus metus. Teniso žaidėjai kviečia vieni kitus į dvikovas, stengdamiesi pakilti į kuo aukštesnę „Piramidės“ poziciją.

Du kartus per metus (žiemą ir vasarą) yra žaidžiami šio projekto finalai. Juose 32 pajėgiausi reitingo žaidėjai kovoja dėl pagrindinio trofėjaus, o 33-64 pozicijoje esantys tenisininkai kaunasi dėl „iššūkio“ taurės.

Parašykite komentarą